INGREDIËNTEN (VOOR EEN 25CM CAKEVORM)
200 gram boter
200 gram zelfrijzend bakmeel
200 gram suiker
8 gram vanillesuiker
2 druppels etherische olie citroen Let op gebruik alleen 100% zuiver olie
4 eieren ipv eieren kan je ook banaan toevoegen
Snufje zout
Verwarm de oven voor op 175 graden.
Meng in een kom de boter, suiker, vanillesuiker en zout tot een romig mengsel. Voeg de eieren één voor één toe en mix tot een glad mengsel. Voeg het zelfrijzend bakmeel beetje bij beetje toe aan het beslag. Blijf mixen tot je een glad beslag hebt.
Stort het beslag in een ingevette en bebloemde bakvorm.
Bak de cake in 60 minuten gaar op 175 graden.
Na het bakken stort je de cake op een rooster en laat hem volledig afkoelen.
Tip: Met dit beslag kun je ook 12 cupcakes bakken. Deze bak je in 20 minuten gaar.
Eet smakelijk!!